100.postitus. Põnev ja täis armatust

Ilus number postitusele ja vihjab sellele,et peaks tähistama. Tähistamise asemel aga kuulutan ma välja varsti uue auhinnamängu.

Aga nüüd asja juurde. Need 100 positust on võtnud omajagu aega ja nende jooksul olen ma jõudnud palju muutuda ja uusi suundi otsida. Olen teinud veidike puhastust ka oma kodulehel, et keskpunktis oleks ikkagi teemad, mis on mulle kallid ja millesse ma sooviks rohkem pühenduda. Sellega sesoses ka otsustasin lisada kodulehele uue galerii kuhu koguda pilte paaridest ja nende suurest armastusest. Kahjuks mõne sessiooni pilte ma ei saa avaldada ja sellega ka album täitub vaikselt. Aga see teema on saanud mulle väga südamelähedaseks. Lahe on panna kaks ilusat inimest kaamera ees üksteist
armastama ja märkamatult saada see pildile.
Täpselt nii juhtu ka sellel fotosessioonil. Sellel pisikesel on oma vanematega väga vedanud!
Pildil Janika ja Enri

Siis ka nüüd üleskutse. Veel on väljas soe ja päike paitab põske. Võtke oma kallimal käest kinni ja tulge fotograafi juurde. Saate endale meeldejääva päeva ja ilusad pildid 🙂
Helista 5112722 või kirjuta mulle info@jaanasyld.com

Kommenteeri

Teie e-maili aadressi ei avalikustata. Nõutud väljad on märgitud *