Üks imeline põhjus miks harrastada joogat

Olin esimesest silmapilgust lummatud.
Ma ei tea kui paljudel see kiiks on aga mina olen igastahes üks neist. Riidepoodides tihti jooksen käega üle riidepuude, et tunnetada, mis kangast on riided tehtud. Isegi kui mind kindel riideese ei huvita tahan ma tihtilugu teada, mis kangast see tehtud on.
Nii tegin ma ka kohe, kui  need riided mulle stuudiosse saabusid. Oh ja see tunne, see oli lihtsalt imeline.
Ei tea kas neile on sisse süstitud mõnda õnne hormooni või on mis see on aga see tunne oli võrratu.
Neis riietes tunneb iga jooga-armastaja või mõne muu ala harrastaja end õnnelikuna.
Plussiks veel imeline disain!

 

Kaunidusi saab soetada Spiritjooga kodulehelt
Modelliks Jaanika

Kommenteeri

Teie e-maili aadressi ei avalikustata. Nõutud väljad on märgitud *