Mimi Disain Basic kollektsioon

Kuna vaba aega on nüüd lõputult siis hakkan teid pommitama postitustega. Olen viimased paar aastat poole aastaste vahedega suutnud lapse kõrvalt paar korda postitada. Aga kuna töid on palju kogunenud siis on aeg neid ka blogisse sisestada. Siin siis minu kallis Mimi Disain oma Basic kollektsiooniga. Seekord anti vabad käed ja lubati fantaasial lennata. Niisiis sellest tulid ühed jube ägedad pildid. Kussjuures see on mu üks lemmikuid kollektsioon neilt sest olen meeletu musta ja halli fänn.

Annan ka teada, et olen siiski tööd vaikselt edasi tegemas tootepiltide näol. Ehk siis kui oled plaaninud kolida oma toodetega e-poodi ja vajad pilte siis võta julgelt ühendust ja mõtleme koos midagi välja! Tootepiltide galeriiga saab tutvuda SIIN.

Muahh!

Klient Mimi Disain
Modellid Grayson ja Lee

Mimi Disaini toodetega saate tutvuda siin – www.mimidisain.ee

Kommenteeri

Teie e-maili aadressi ei avalikustata. Nõutud väljad on märgitud *